Werkplaats

Welkom in onze werkplaats

ONDERHOUD EN REPARATIEtools2

Deskundig en regelmatig onderhoud kunnen veel problemen onderweg voorkomen. Welk merk of type auto u ook rijdt, wij zorgen voor onderhoud en reparatie. Auto?s worden steeds betrouwbaarder, maar de techniek (auto-elektronica) ook complexer. Maar wij klaren de klus! En tegen concurrerende tarieven. Wij hebben altijd overleg met u bij onverwachte reparaties.

SNELSERVICE

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden of kleine reparaties (bandenspanning, vloeistofniveaus, het vervangen van een ruitenwisser etc) kunt u altijd, zonder afspraak bij ons terecht. Wij helpen u terstond. En mocht u even moeten wachten, dan staat de (gratis en verse) koffie klaar!
brug

APK KEURINGSSTATION

DJ Auto’s & Scooters is een RDW erkend APK keuringsstation voor zowel benzine- als dieselauto’s. Wij hebben een gediplomeerde APK Keurmeester. Een APK keuring kost bij ons € 42,50. Voor een dieselauto komt daar nog € 22,50 bij voor de roetmeting. In combinatie met een grote beurt, brengen wij u de APK keuring niet in rekening.

AIRCO SERVICE

Uiteraard controleren wij ook uw airco. Een STEK-erkende monteur kan ervoor zorgen dat uw auto ook in zomerse hitte heerlijk koel blijft. Ook een opfrisbeurt van de airco behoort tot de mogelijkheden.

SCHADE HERSTELschade

Het kan altijd gebeuren. Blikschade is al erg genoeg, maar ook hiermee vindt u in Dj Auto’s & Scooters een betrokken partner. Waar en wanneer de schade ook is ontstaan, u kunt de auto altijd bij ons (laten) brengen voor de schadetaxatie. Wij handelen ook het schadeherstel tiptop voor u af!

RUITSCHADE

Bij DJ Auto’s & Scooters kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, dat kost u minder geld en tijd. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, doordat de schade te groot is om te repareren.

LEEN AUTO

Tijdens al onze werkzaamheden staat er een GRATIS leenauto tot uw beschikking wel willen wij u vragen of u dit bij het maken van de afspraak wilt aangeven!


 

DJ Scooters
Domineeslaan 95a

1161 BW Zwanenburg
Tel: 020-4971743
6 dagen per week geopend.